Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de utilizare ale acestui site, ce se vor înțelege ca un contract de vânzare - cumpărare între SC Fine Liquors srl și orice persoană (fizică sau juridică) ce va face o comandă online.

Folosind site-ul FineLiquors.ro sunteți implicit de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor de Utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare, vă rugăm să nu folosiți site-ul FineLiquors.ro

FineLiquors.ro își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile de Utilizare oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă. Versiunea în vigoare a Termenilor și Condițiilor de Utilizare este în permanență disponibilă pe site. Verificați această pagină periodic, pentru a lua cunostință de eventualele schimbări. Continuarea folosirii site-ului după schimbarea Termenilor și Condițiilor de Utilizare implică acceptarea modificărilor efectuate și a noilor Termeni și Condițiilor de Utilizare.

Informații generale

Prin site înțelegem colecția de informații obținută prin accesarea adresei FineLiquors.ro

Acest site este proprietatea S.C. FINE LIQUORS SRL, care îl întreține și îl administrează:

Reg. Com.: J40/7236/2012
CUI: RO30351267
IBAN LEI: 
RO47 BTRL 0430 1202 H914 88XX
Banca: Transilvania

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și includ TVA (19%).
Datoritș volumului mare de informații și a condițiilor impuse de către producători, importatori și/sau distribuitori, după caz, caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.

Colectarea de informații personale

FineLiquors.ro aplică cele mai înalte standarde în tratamentul confidențial al clienților. Toate informațiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzacții, corespondență) sunt utilizate cu maximă discreție. Anumite funcționalități sau servicii din site necesită furnizarea anumitor informații personale; acestea vo rfi folosite numai în scopul pentru care au fost furnizate și/sau pentru comunicările dintre site și clienții săi, atunci când acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anunțarea programului de sărbători, reduceri de preț, promoții, newsletters etc.).

FineLiquors.ro nu va divulga informațiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nici unei terțe persoane neautorizate. Aceste informații pot fi însă divulgate autorităților îndrituite să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora. FineLiquors.ro poate furniza unor persoane competente informații colective și statistici în legatură cu numărul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor săi, în scopul analizării statistice a acestora. Aceste informații nu vor include date de identificare personală.

Înregistrarea ca utilizator/client, parola și comportamentul ca utilizator/client

Prin înregistrarea ca utilizator/client veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresă de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca utilizator/client al site-ului FineLiquors.ro, orice activitate desfășurată pe site sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteîi de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Sunteți pe deplin în cunoștință de cauză că orice informație, date, text, fotografii, grafică etc. conținute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine. În aceste condiții nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând, dar nelimitându-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

Promoții și concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publică sau privată. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.

Pentru disponibilitatea în stoc a produselor aflate în promoție veți fi contactat(ă) pe e-mail sau telefonic.

Comanda

Prin finalizarea comenzii clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.

Prin finalizarea comenzii, clientul se declară de acord ca un reprezentant FineLiquors.ro să îl contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a comenzii.

FineLiquors.ro poate refuza o comandă în urma unei notificări prealabile adresate clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte sa poată pretinde daune, pentru următoarele situații:

 

  • Clientul a furnizat date incopmlete sau incorecte
  • Cardul clientului/tranzacția nu a fost acceptat/ă de banca emitentă
  • Livrări consecutive eșuate
  • Eșuarea/invalidarea tranzacției online
  • Alte motive obiective: suspiciuni în ce privește modalitatea de plată, activitatea clientului produce daune site-ului etc.

Contractul se consideră încheiat între client și FineLiquors.ro în momentul primirii de către client de la FineLiquors.ro, prin intermediul postei electronice și/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.

În cazul în care un produs comandat de către client nu poate fi livrat de către FineLiquors.ro, dar a fost plătit de către client, ne obligăm să informăm clientul asupra acestui fapt și să returnăm clientului contravaloarea produsului/elor, în termen de maxim 15 zile de la data la care FineLiquors.ro a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care clientul și-a exprimat în mod expres intenția de anulare a comenzii.

Modalități de plată

Produsele comandate pe site-ul FineLiquors.ro se pot plăti astfel :

  • Online, în momentul efectuării comenzii - posibilitate suspendată momentan
  • Ramburs, în momentul livrării produsului/elor de către curier
  • Prin ordin de plată, în baza facturii fiscale emise de către SC FINE LIQUORS srl

Transportul

Transportul se face cu ajutorul DPD România și costă 20 de lei cu TVA pentru comenzile mai mici de 300 de lei. Peste această valoare, transportul este gratuit.

Politica de retur

Echipa FineLiquors.ro depune toate eforturile pentru a se asigura că produsele sun tlivrate în cele mai bune condiții.

Totuși, dacă există probleme cu produsele comandate și doriți să le returnați, vă rugăm să ne contactați pe e-mail la adresa office@fineliquors.ro și vom face tot posibilul pentru a remedia situația.

Clientul are dreptul să notifice în scris comerciantul FineLiquors.ro, la adresa office@fineliquors.ro, că renunță la cumpărare și motivul returnării, in termen de 14 zile de la cumpărare.

Clientul FineLiquors.ro poate returna produsele cumpărate, sigilate, în ambalajul original (eticheta și timbru intacte, cutie unde este cazul) în termen de 14 zile de la notificare. În cazul în care clientul va întârzia sau produce întârziere în returnarea produselor mai mare de 14 zile de la data notificării, acesta va pierde beneficiul de retragere.

Produsele desigilate sau altfel de cât au fost recepționate de la curier, nu pot fi returnate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

În cel mult 15 zile lucrătoare de la data primirii returnării, FineLiquors.ro va înapoia contravaloarea comenzii. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Back to Top