Baron Otard

Având o tradiție antică ce datează încă din perioada evului mediu și a marelui viking norvegian Ottar, această dinastie de cognac are o istorie unică. Cam în aceeași perioadă a fost construit, într-un loc total diferit și cu o altă cultură, Chateau de Cognac. În cele din urmă cele două istorii se vor uni în 1795 sub numele de casa de cognac Otard. Astăzi, calitatea cognac-ul Otard este printre cele mai cunoste, urmând să obțină o poziție puternică în piață. Sticla elegantă denotă atât tradiție, cât și valori moderne..

Baronul Jean-Baptiste Otard s-a născut lângă Cognac, în anul 1763. Acesta a fost arestat și condamnat la moarte în 1793, în predioada tumultoasă a Revoluției Franceze. Atunci însă a avut loc unul dintre cele mai deosebite evenimente din viața sa. Cu o zi înainte de execuție, bunii săi concetățeni au intrat cu forța în inchisoarea ce-l ținea ostatic, pentru a-l elibera. După o scurtă perioadă de exil în Anglia, a revenit în Cognac și utilizând stocurile de eaux-de-vie produse de familia sa încă din 1760, a creat primul său cognac în 1795. A reușit să salveze de la distrugere singurul Royal Chateau din Cognac, atunci când a intrat în proprietatea acestui castel, ce devenise proprietate națională în perioada Revoluției Franceze.

Succesul său, calitățile sale de bun administrator și multitudinea de prieteni pe care și i-a făcut de-a lungul timpului, au condus la alegerea sa ca primar al Cognac în 1804, funcție pe care a deținut-o până la moartea sa în 1824. A reușit să câștige stima concetățenilor săi care l-au ales de două ori membru al Parlamentului, în 1820 și 1824. În 1822 a fost decorat cu Legiunea de Onoare. Doi ani mai târziu, când baronul Otard a încetat din viață la vârsta de 61 de ani, Consiliul orașului a cerut printr-un act înduioșător, ca inima sa să fie depusă în biserica St Léger.

2 Articol(e)

Listă  Grilă 

Setare Direcție Descendentă
 1. Baron Otard VSOP

  Baron Otard VSOP

  Calitate     VSOP
  Cru Grand Champagne (min.50%), Petite Champagne    
  Litraj 700ml    
  ABV 40%
  Aflați Mai Multe
  228,00 RON
 2. Baron Otard XO Gold

  Baron Otard XO Gold

  Calitate     XO
  Cru Fins Bois    
  Litraj 700ml    
  ABV 40%
  Aflați Mai Multe
  553,00 RON

2 Articol(e)

Listă  Grilă 

Setare Direcție Descendentă
Filtrare după

Opțiuni Cumpărare

Brand
  1. Cognac (179)
   1. Baron Otard (2)
Litraj
 1. 700ml (2)
Preț
Calitate
 1. VSOP (1)
 2. XO (1)
Comparare Produse

Nu aveți produse în comparator.

Back to Top

[profiler]
Memory usage: real: 12582912, emalloc: 9894344
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem